Είδον οι οφθαλμοί μου το σωτήριόν σου

jesus-birthΕνδεχομένως κάποιοι, από τους αναγνώστες αυτού του κειμένου, να είναι αρνητές του Θεού. Κάποιοι άλλοι, ίσως να λέγονται Χριστιανοί και να αρκούνται σε αυτό, χωρίς κανένα περαιτέρω ενδιαφέρον για τα πράγματα του Θεού.

Διαβάστε περισσότερα: Είδον οι οφθαλμοί μου το σωτήριόν σου

Να γυρίσουμε πίσω στο Χριστό

EvaggelioΣ' αυτές τις δύσκολες μέρες που ζούμε, η κοινωνία μας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Εκτός των πολλών και μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που περνάμε, παράλληλα η αμαρτία γιγαντώνεται, όσο πάει και νομιμοποιείται.

Διαβάστε περισσότερα: Να γυρίσουμε πίσω στο Χριστό

Είμαστε Κύριοι της Ζωής Μας;

praise3Ο Λόγος του Θεού στο βιβλίο της Γένεσης αναφέρει:  "Και είπεν ο θεός, Ας κάμωμεν άνθρωπον κατ' εικόνα ημών, καθ' ομοίωσιν ημών· και ας εξουσιάζη επί των ιχθύων της θαλάσσης και επί των πετεινών του ουρανού και επί των κτηνών και επί πάσης της γης και επί παντός ερπετού, έρποντος επί της γης." Γέν. α:26

Διαβάστε περισσότερα: Είμαστε Κύριοι της Ζωής Μας;

Τι θέλεις να σοι κάμω?

jesus hand Να μία ερώτηση που όλοι θα θέλαμε να ακούσουμε. Αν μάλιστα ξέρουμε ότι αυτός που μας ρωτάει μας αγαπάει και γνωρίζει τις ανάγκες μας και έχει την δύναμη να κάνει ό,τι και αν του ζητήσουμε, τότε αυτή η ερώτηση θα μας γεμίσει χαρά και θα δημιουργήσει μέσα μας μεγάλες προσδοκίες.

Διαβάστε περισσότερα: Τι θέλεις να σοι κάμω?